Διαχείρηση δύσκολων καταστάσεων …. εύκολα!

Διαχείρηση δύσκολων καταστάσεων …. εύκολα!

Δωρεάν εκπαίδευση για τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων & 6 ώρες 

 

Η Ακαδημία της Coaching Evolution Int’l , γνωστή στην Ελλάδα για τα μεγαλύτερα δωρεάν εκπαιδευτικά διήμερα στον χώρο του coaching, λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες, δημιούργησε για τη χώρα μας το πρόγραμμα “Διαχείριση Κόκκινων Καταστάσεων – Χτίσε Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Ηγεσίας”.

 

Το περιεχόμενο του προγράμματος βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με έννοιες όπως την ανθεκτικότητα και την ιδιότητα του “μη εύθραυστου”, τη διαφορά τους και πώς χτίζονται ενώ μαθαίνουν και τα 8 μαθήματα ηγεσίας για καλύτερη διαχείριση δύσκολων (Κόκκινων) καταστάσεων από τον πρώην CEO της Disney, Bob Iger.

 

Ταυτόχρονα αξιοποιούν με σωστό τρόπο τη θετική ψυχολογία χτίζοντας “ψυχολογικό κεφάλαιο” ή απόθεμα, μια μέθοδος γνωστή για την εφαρμογή της σε δύσκολα εταιρικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται ευχάριστα με παρουσίαση πρακτικών ιδεών για διαχείριση καταστάσεων μέσα από τα μαθήματα που μας διδάσκει ο Mowgli (το Βιβλίο της Ζούγκλας).

 

 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 27 Μαΐου και θα διαρκέσει έξι εβδομάδες. Κάθε Τετάρτη στις 20:00 η coach, Πάμελα Καραβά δίνει ραντεβού μέσω Zoom με τους εκπαιδευόμενους για μία ώρα online μαθήματος ενώ η πλατφόρμα θα είναι εμπλουτισμένη με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό με τη μορφή σύντομων βίντεο και κειμένου για μελέτη.

Κάθε συμμετέχοντας που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα μπορεί να λάβει μέχρι και 6 δωρεάν συνεδρίες coaching μ’ έναν από τους αποφοίτους της Ακαδημίας μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα εγγραφής στο https://bit.ly/3dFp4Xh 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM