Δώσε χρώμα στο γραφείο και τη μέρα σου

Δώσε χρώμα στο γραφείο και τη μέρα σου

Λίγο το lockdown, λίγο η αλλαγή του χρόνου… όλα συμβάλλουν σε μία διάθεση ανανέωσης και αναδιοργάνωσης. Αν για εσάς το γραφείο στο σπίτι είναι το προσωπικό σας άβατο, τότε έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για μια μικρή τονωτική ένεση στη διακόσμηση του χώρου, στην οργάνωση της χαρτούρας και τον προγραμματισμό.

 

Little Miss Grumpy

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την Μαρία Παγκάλου μέσα από τον εθιστικό λογαριασμό της στο Instagram που δίνει καθημερινά χρώμα στο feed μας. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τη ζωή η Little Miss Grumpy αποτυπώνεται σε κάρτες και ημερολόγια που θα δώσουν μία ξεχωριστή πινελιά στο γραφείο, ειδικά αυτή την περίοδο που η τηλεργασία μας έχει κάνει να ριζώσουμε στην καρέκλα.

 

 

Think Pig

Το αδίστακτο χιούμορ της Αθηνάς και της Μαριλένας είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι τα κρύα βράδια του χειμώνα που αντί να βλέπεις ταινία είσαι σε Zoom meeting. Μοιράσου όλα τα ”σιχτίρια” που θες να ρίξεις την ώρα της συνάντησης αλλά και τις σημειώσεις σου με τα ημερολόγια Think Pig, τα μολύβια, τις κούπες και τα post it… Πολλά post it!

 

 

Ομορφοχαμός

Η Έφη Ανέστη δεν χρειάζεται συστάσεις! Ο Ομορφοχαμός της είναι το αντίδοτο στην κακή διάθεση που μας ρίχνει ψυχολογικά κάποιες δύσκολες μέρες. Για αυτό σκόρπισε σαν χρυσόσκονη αισιοδοξίας μολύβια, χαρτάκια σημειώσεων και τετράδια παντού στο γραφείο και δες τον κόσμο λίγο πιο αισιόδοξα.

 

 

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM