Ξεκίνα Yoga στη μπαλκόνι…χθες!

Ξεκίνα Yoga στη μπαλκόνι…χθες!

Πόσα έχουμε διαβάσει κατά καιρούς για τα οφέλη της άθλησης και κυρίως της yoga από ειδικούς και μη? Άπειρα! Και τι έχουμε κάνει? Ελάχιστα!

 

Τις περισσότερες φορές, ο έντονος ρυθμός της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν ν’ αθλούμαστε όσο θα θέλαμε: ξεκινάμε για ένα μήνα γυμναστήριο, σταματάμε λίγες μέρες μετά, ξαναδοκιμάζουμε λίγα μαθήματα yoga, τ’ αναβάλλουμε για αργότερα κ.ο.κ. Το ρητό που λέει ‘’όποιος θέλει, βρίσκει χρόνο’’ δεν ισχύει σε όλες τις περιστάσεις όπου μπορεί πράγματι να θέλουμε αλλά λόγοι ανωτέρας βίας να μην αφήνουν τον προγραμματισμό μας να εξελιχθεί όπως θα επιθυμούσαμε. Για αυτό υπάρχει η λύση της yoga σε ανοιχτό χώρο!

 

 

Με τα λίγα μαθήματα που έχουμε κάνει ή ακόμα καλύτερα με την παρέα ενός φίλου ή ειδικού που ξέρει περισσότερα, παίρνουμε το στρωματάκι μας και διαλογιζόμαστε στη βεράντα μας, στον κήπο, το πάρκο απέναντι από το σπίτι ή την παραλία.

 

Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνουμε όλα τα παραδοσιακά οφέλη των εξωτερικών δραστηριοτήτων όπως ο καθαρός αέρας, η αίσθηση ελευθερίας κτλ, δεν δεσμευόμαστε με προγράμματα γυμναστηρίων που μας αγχώνουν να τα τηρήσουμε και το σημαντικότερο… δεν επιβαρυνόμαστε κάποιο κόστος! Ακόμα, όπως αποδεικνύουν οι έρευνες: η παρατήρηση της φύσης κατά τη διάρκεια της Yoga αυξάνει τη συγκέντρωση και τη ζωηρότητα του οργανισμού…

 

 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπουκάλι νερό, μία πετσέτα, ένα μικρό στρώμα και ένα άνετο αθλητικό outfit. Τα δυο πρώτα τα έχεις ήδη στο σπίτι, για τα άλλα δυο είσαι μόνο ένα click μακριά. Μπες στο Mosty.com και βρες όλα όσα χρειάζεσαι!

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM