Το Κάτι τι;

Το Κάτι τι;

Τι είναι αυτό το γιγάντιο Κάτι; Και τι άφησε στην Κυψέλη;

Πολλές ερωτήσεις από τα μελισσάκια ξεκινούν. Το Κάτι τι;, το νέο βιβλίο της σειράς Μελισσάκια στα θρανία, έφτασε για να ταξιδέψει τα παιδιά για δεύτερη φορά στο μαγευτικό κόσμο των μελισσών.

Η Μαρίνα Γιώτη με όχημα το σύμπαν των σπουδαίων αυτών πλασμάτων, μεταφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για τις αξίες της ζωής. Για παιδιά 5 έως 9 ετών.
Καθώς το βιβλίο Δώσε λύση στο μελίσσι αγαπήθηκε από εκατοντάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει διαθέσιμο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του βιβλίου το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το βιβλίο Το Κάτι τι;.


Οπισθόφυλλο


Το Κάτι τι;
Ο χειμώνας έφτασε στη Μελισσούπολη και τα μελισσάκια αρχίζουν να ξεμένουν από τροφή. Μια μέρα το καπάκι της Kυψέλης ανοίγει και ένα λαμπερό φως απλώνεται παντού. Ένα γιγάντιο Κάτι εμφανίζεται αφήνοντας ένα παράξενο ζυμάρι, κλείνει ο καπάκι και εξαφανίζεται. Τα μελισσάκια τρομοκρατούνται. «Τι ήταν αυτό;» «Τι θέλει από εμάς;» «Λέτε να ξανάρθει;» Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή μέσα στην Κυψέλη.
«Θέλει να μας καταστρέψει», είπε ο Φώντας ο Φρουρός.
«Θέλει να μας βοηθήσει», δήλωσε ο Φρίξος ο Κηφήνας.
«Θέλει να μας μάθει», κατέληξε η Ράνια η Παραμάνα.
Θα αφήσει ο Μίλτος και η Μελίνα να καταστραφεί η Κυψέλη ή τελικά θα επικρατήσει η λογική; Ίσως όμως χρειάζεται κι ένα μικρό βήμα πίστης για να προχωρήσουν παρακάτω.


Ένα βιβλίο για τον σεβασμό στις απόψεις των άλλων, τη σχέση λογικής και πίστης, αλλά και πώς αντιμετωπίζουμε τον φόβο σε καθετί άγνωστο.

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM