Το “Καλό μου παιδί” στο Netflix

Το “Καλό μου παιδί” στο Netflix

Το καθηλωτικό κλειστοφοβικό θρίλερ της Γερμανίδας Romy Hausmann που έκανε τεράστια αίσθηση και έγινε μπεστ σέλερ θα το δούμε στη μικρή οθόνη από τις 7 Σεπτεμβρίου.

 

Το συγγραφικό ντεμπούτο της Γερμανίδας Romy Hausmann Καλό μου παιδί δεν απέσπασε μόνο το Crime Cologne Award του 2019 και έγινε αμέσως μπεστ σέλερ, αλλά ανέδειξε και τη συγγραφέα του ως το νέο αστέρι στον χώρο του θρίλερ και, όπως έγραψε η κριτική, το όνομά της θα το θυμόμαστε για καιρό.

Το καθηλωτικό μυθιστόρημά της, ένα σκοτεινό, κλειστοφοβικό θρίλερ, μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη σε μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων και από τις 7 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix, ενθουσιάζοντας τους αναγνώστες της και αιχμαλωτίζοντας και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Όπως και το βιβλίο έτσι και η σειρά θα παίξει με το μυαλό σας σε βαθμό που θα αρχίσετε να υποψιάζεστε όλους τους πρωταγωνιστές και θα σας γεμίσει ερωτηματικά που δεν θα σας επιτρέπουν να το αφήσετε από τα χέρια σας! Ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός; Ποιο είναι το πιο δυνατό συναίσθημα, η αγάπη ή ο φόβος; Πόσα λάθη μπορεί να γίνουν στο όνομα της αγάπης και πώς μπορεί να κλείσουν οι πληγές; Οι οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και η συγγραφέας ανατέμνει με χειρουργική ακρίβεια τα συναισθήματα και τα κίνητρα των ηρώων, φέρνοντας στο φως μυστικά που αποκαλύπτουν πως ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.

 

Την πρωταγωνίστια Λένα θα υποδυθεί η Κιμ Ρίντλε και την κόρη της, Άννα, η Νάιλα Σούμπερτ. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Σάμι Σράιν, Γιούστους φον Ντονάνι, Χανς Λεβ, Γιούλικα Τζένκινς, Μπίργκε Σάντε. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Ίζαμπελ Κλίφελντ και o Τζούλιαν Πόρκσεν. Η παραγωγή ανήκει στην Constantin Television.

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM