Φτου και απ’ την αρχή, της Παρασκευής Λουκά

Φτου και απ’ την αρχή, της Παρασκευής Λουκά

Κάποιες μέρες, όταν όλα σε φοβίζουν πρέπει να είσαι γενναίος. Η Παρασκευή Λουκά επιστρέφει δυναμικά με ένα υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις iwrite το ‘’Φτου κι από την αρχή’’. Ένα υπέροχο βιβλίο για το πώς μπορούν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν το φόβο του καινούργιου, να μιλούν για τις ανησυχίες τους και έτσι να γίνονται δυνατοί!

 

Όταν ανησυχείς αν κάνεις καινούργιους φίλους, όταν πρέπει να αλλάξεις σχολείο, όταν πρέπει να μετακομίσεις σε νέα πόλη,..Τέτοιες στιγμές αισθάνεσαι μόνος. Αυτές τις στιγμές είναι που πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου να βρεις τη δύναμη και το θάρρος και να συνεχίσεις, γιατί μπορείς!

Η ιστορία του Φάνη 

 

Καλώς ήρθες στην μαγική παιδική χαρά που αντί για κούνιες υπάρχουν σκαντζοχοιροφωλιές που γράφεις τις ευχές σου και για τσουλήθρες δρακότρυπες για να βουτάς και να πραγματοποιούνται

 

Εδώ βρίσκεται και ο Φάνης όπου η ευχή του είναι να τον υποδεχτούν με αγάπη οι συμμαθητές του στο καινούργιο σχολείο. Ένα κοριτσάκι η Γιούλη κάνει την εμφάνιση της με έναν περίεργο τρόπο ο σκοπός της μαγικός.

 

Αναπτύσσεται μια φιλία όπου θα αλλάξει για πάντα την ζωή του.Ένα παραμύθι που βοηθάει τα παιδιά να διαχειρίζονται τον φόβο του καινούργιου και πως μπορούν να μιλούν για τις ανησυχίες τους. Μία τρυφερή ιστορία που θα μείνει ανεξίτηλη στην καρδιά σας!

Λίγα λόγια για την Παρασκευή

Η Παρασκευή Λουκά γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και µεγάλωσε στη Μαλεσίνα Φθιώτιδος. Σπούδασε στο Ηράκλειο Κρήτης Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ασχολείται ενεργά µε τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Από µικρή αρέσκεται στο να εκφράζει τα συναισθήµατά της στο χαρτί και να αλλάζει τις ιστορίες, όπως θέλει, «φτιάχνοντάς» τις δικές της. Το «Φτου κι απ’ την αρχή» είναι το δεύτερό της βιβλίο.

Post a Comment

#FOLLOW US ON INSTAGRAM